Comerç Espirall | Vols exposar les teves obres als aparadors de Comerç Espirall per Sant Jordi?
comerç espirall, portal web de l'associació de comerciants del barri de l'espirall, a vilafranca del penedès
comerç, espirall, proximitat, vilafranca, associació, comerciants
99992319
single,single-post,postid-99992319,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
obra de Rebeca Puértolas - RUTArt 2016

07 març Vols exposar les teves obres als aparadors de Comerç Espirall per Sant Jordi?

Si ets artista, pintor, escultor, fotògraf, joier, il·lustrador, etc. ja et pots inscriure per participar a la cinquena edició de l’exposició d’art als aparadors que organitza Comerç Espirall per celebrar Sant Jordi. Cada any, més de trenta establiments del barri posen a disposició d’un bon nombre artistes locals els seus aparadors per fer arribar les seves obres al gran públic.

cartell RUTArt 2017

cartell RUTArt 2017

Cada obra exposada s’acompanya d’una fitxa amb les especificacions tècniques de l’obra i el contacte de l’artista que l’ha creada. A més a més, s’edita un tríptic amb la localització de tots els comerços i totes les obres participants.

fitxa de l'obra de Montserrat Socias

fitxa de l’obra de Montserrat Socias

Si estàs interessat en participar en aquesta cinquena edició de RUTArt Espirall, només ens ha de fer arribar al correu electrònic ubcespirall@gmail.com les teves dades personals i la disciplina artística (pintura, ceràmica, joieria, disseny gràfic, fotografia, etc.). T’hi esperem!

No Comments

Post A Comment