Comerç Espirall | Sorteig de 50 sopars (25 parelles)
comerç espirall, portal web de l'associació de comerciants del barri de l'espirall, a vilafranca del penedès
comerç, espirall, proximitat, vilafranca, associació, comerciants
1944
single,single-post,postid-1944,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-7.8,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Sorteig de 50 sopars (25 parelles)

04 set. Sorteig de 50 sopars (25 parelles)

Un any mes Comerç Espirall repartirà, mitjançant un sorteig, 50 tiquets (25 parelles) pel sopar que organitza l’Associació de Veïns del Barri de l’Espirall en motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Des de dilluns dia 3 de setembre es poden adquirir les butlletes a tots els establiments associats a Comerç Espirall per a participar-hi.

Participar-hi és molt senzill! Només cal que demaneu una butlleta, l’ompliu amb les vostres dades i li retorneu a l’encarregat/da de l’establiment que us ha atès. Teniu temps fins dissabte al matí per a omplir tantes butlletes com vulgueu, en diferents comerços, per així tenir més possibilitats de guanyar un sopar per a tu i per a la persona que vulguis que t’hi acompanyi!

El sopar popular tindrà lloc el dia 10 de setembre a les 21.30 a la Plaça Doctor Bonet i forma part d’un seguit d’actes programats especialment per la Diada Nacional de Catalunya.

Comerç Espirall organitza aquest sorteig per col·laborar amb l’Associació de Veïns del Barri de l’Espirall i donar suport a un acte com aquest.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.