Comerç Espirall | Nou sistema tarifari del bus urbà a Vilafranca
comerç espirall, portal web de l'associació de comerciants del barri de l'espirall, a vilafranca del penedès
comerç, espirall, proximitat, vilafranca, associació, comerciants
22
single,single-post,postid-22,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-7.8,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Nou sistema tarifari del bus urbà a Vilafranca

09 set. Nou sistema tarifari del bus urbà a Vilafranca

A partir del proper 12 de setembre entrarà en vigor nou sistema tarifari per al servei de transport en bus urbà a Vilafranca aprovat pel ple municipal el mes de juliol passat.

El nou sistema tarifari manté la gratuïtat per a les persones que acreditin que són majors de 65 anys i residents a Vilafranca del Penedès, amb l’acreditació adient del Carnet Blanc. Així mateix també tindran els títols gratuïts les persones amb mobilitat reduïda, acreditada mitjançant la Targeta acreditativa de la discapacitat que expedeix la Generalitat de Catalunya. En cas que la persona necessiti un acompanyant, la gratuïtat es faria extensiva a aquest (una persona) per al viatge en què s’acompanya la persona amb mobilitat reduïda.

Els canvis més importants pel que fa al sistema tarifari es produeixen pel que fa als infants fins a 12 anys, que hauran d’adquirir la targeta T-12, que permet viatjar il•limitadament per la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la zona (4b) en que està inclosa Vilafranca. Aquesta targeta es pot aconseguir mitjançant un únic pagament de 35€, a càrrec de la persona interessada o de la seva família, i no té límit de vigència. No obstant això, disposaran de transport gratuït, amb l’acreditació adient, les persones acompanyants d’escolars fins als 12 anys amb targeta T-12 (una persona per menor). Per obtenir la targeta T-12, es pot obtenir informació a la web www.t-12.cat o a l’estació d’autobusos de Vilafranca del Penedès.

El que fa als majors de 12 anys i fins als 65 anys, s’aplicaran les tarifes vigents integrades de l’ATM.

Per obtenir els títols gratuïts (persones majors de 65 anys, persones amb mobilitat reduïda, acompanyants de persona amb mobilitat reduïda i acompanyants d’infant amb targeta T-12), cal adreçar-se, a partir del dia 5 de setembre, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a la planta baixa de la Casa de la Vila, de dilluns a divendres de 8,30 a 14h.

Per tal de difondre les noves condicions del sistema tarifari es farà una difusió mitjançant un targetó entre l’alumnat d’educació infantil, primària i secundària i entre els casals d’avis i de centres de gent gran de la Vila.

Nou plànol del bus urbà

D’altra banda, l’Ajuntament ha editat el nou plànol del bus urbà a Vilafranca que inclou les rutes i parades actualitzades de les tres línies, els horaris setmanals i minut de pas a cada parada, els llocs d’interès propers a les parades i els horaris d’anada i tornada a Barcelona.

El plànol està a disposició de tothom a l’Oficina de Turisme, a l’estació d’autobusos de Vilafranca, a la recepció de l’hospital i a les residències de la gent gran.

També podeu consultar el plànol aquí

No Comments

Post A Comment