Comerç Espirall | Èxit de la 2a Fira del Pagès de Vilafranca
comerç espirall, portal web de l'associació de comerciants del barri de l'espirall, a vilafranca del penedès
comerç, espirall, proximitat, vilafranca, associació, comerciants
2500
single,single-post,postid-2500,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-7.8,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Èxit de la 2a Fira del Pagès de Vilafranca

passejades en ruquet

24 nov. Èxit de la 2a Fira del Pagès de Vilafranca

Unes 3000 persones van visitar el passat cap de setmana la segona edició de la Fira del Pagès de Vilafranca, organitzada per Comerç Espirall. El temporal de vent i fred, especialment intens el dissabte, van fer que la major part dels visitants es concentressin el diumenge.

vista general de la fira

imatge general de la fira

La fira va comptar amb una quarantena de parades d’artesania i alimentació. Totes elles oferien als visitants productes de qualitat i elaborats de manera artesanal.

imatge d'algunes de les parades de la fira

imatge d’algunes de les parades de la fira

A més a més de les parades, la segona Fira del Pagès va comptar amb un ampli espai destinat a les activitats infantils, que es van convertir en les autèntiques protagonistes de la fira. Més de 120 nens i nenes van participar en els tres tallers programats (dos de jumping clay i un de ceràmica popular) i tant les atraccions ecològiques com les passejades en ruquet van comptar amb un bon nombre de participants al llarg dels dos dies de fira.

passejades en ruquet

passejades en ruquet

Un altre dels atractius de la fira va ser, sens dubte, la granja d’animals en 3D que es va instal·lar a la cantonada entre els carrers Baltà de Cela i Salvador Seguí. Es tractava d’una exposició d’animals no reals, elaborats en fibra de vidre i de mida real. Part d’aquesta granja permetia la interacció de nens i nenes, que podien pujar en algun dels animals.

granja d'animals de fibra de vidre

granja d’animals de fibra de vidre

Com a novetat d’aquesta segona edició, destaca la instal·lació d’una petita mostra d’animals de granja provinents d’una aula d’entorn rural de Taradell. En aquest espai s’hi podien observar diversos exemplars de gall empordanès, gallines flor d’ametller, oques i conills.

mostra d'animals de granja

mostra d’animals de granja

De cara a properes edicions, Comerç Espirall es planteja buscar noves dates que permetin esquivar (en la mesura del possible) les condicions meteorològiques canviants pròpies de finals de tardor. Així doncs, ens retrobem l’any que ve a la tercera Fira de Pagès de Vilafranca!!

No Comments

Post A Comment