Comerç Espirall | Enoturisme, atenció a les persones i energies renovables seran els tres sectors clau de la formació per a persones en atur, des de la Fassina
comerç espirall, portal web de l'associació de comerciants del barri de l'espirall, a vilafranca del penedès
comerç, espirall, proximitat, vilafranca, associació, comerciants
907
single,single-post,postid-907,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-7.8,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Enoturisme, atenció a les persones i energies renovables seran els tres sectors clau de la formació per a persones en atur, des de la Fassina

11 oct. Enoturisme, atenció a les persones i energies renovables seran els tres sectors clau de la formació per a persones en atur, des de la Fassina

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha rebut recentment la resolució del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) per la qual s’aprova l’oferta de formació professional ocupacional 2011–2012, que estarà integrada per 26 de les 28 accions sol·licitades amb un total de 3.000 hores lectives, adreçades a 167 persones en situació d’atur.

Els tres sectors clau definits des del Servei de Foment de l’Ocupació -enoturisme, atenció a les persones i energies renovables- ocuparan, en conjunt, gairebé un 80% de les 3.000 hores lectives que s’impartiran a partir de la primera quinzena de novembre.

Les especialitats d’Atenció Sociosanitària a Persones al Domicili i les d’Energies Renovables pertanyen al grup d’especialitats amb Certificats de Professionalitat. Aquest certificats són el document acreditatiu – titulació- per part de l’administració laboral (SOC) de la competència adquirida per la via de la formació professional ocupacional. Per poder obtenir un Certificat de Professionalitat s’han d’haver realitzat totes les accions formatives que preveu cada certificat.

Aquestes dues especialitats s’estan duent a terme a la Fassina des del curs 2009, quan el centre va rebre la homologació dels espais i requisits diversos a disposició d’aquesta formació per part del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Per altra banda, les accions formatives ofereixen una formació específica per a les persones que volen millorar el seu currículum i a la vegada millorar les seves possibilitats en la recerca de feina.

La formació professional ocupacional es desenvolupa a la Fassina mitjançant el Centre de Formació Francesc Layret i està atesa per un equip de tècnics/ques especialistes en la gestió de programes i accions de formació i d’ocupació. Aquestes línies de formació van obtenir des de 2002, la Certificació ISO 9001:2008, que acredita la qualitat dels processos.

Les persones interessades podran demanar informació a les dependències del mateix centre la Fassina (av. Catalunya, 22) o a l’Oficina Municipal de Treball (Pl. Penedès 4, baixos). La informació de la programació també la podreu trobar a la pàgina web de l’Ajuntament de Vilafranca i la del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

No Comments

Post A Comment