Comerç Espirall | Comerç Espirall i el Club de Futbol Base de l’Espirall han signat un acord de col·laboració
comerç espirall, portal web de l'associació de comerciants del barri de l'espirall, a vilafranca del penedès
comerç, espirall, proximitat, vilafranca, associació, comerciants
1862
single,single-post,postid-1862,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-7.8,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Comerç Espirall i el Club de Futbol Base de l’Espirall han signat un acord de col·laboració

10 febr. Comerç Espirall i el Club de Futbol Base de l’Espirall han signat un acord de col·laboració

Run Sports ManagementL’acord s’ha signat també amb l’empresa Run Sports i l’objectiu és el de potenciar l’activitat comercial , esportiva i associativa de les dues entitats.

L’empresa Run Sports ha editat una targeta amb el logotip del club de futbol, mitjançant la qual els socis o portadors de la targeta gaudiran de beneficis en les compres a diversos establiments del barri de l’Espirall.

El president de Comerç Espirall, Josep Rovira, destaca que l’acord entra dins de la filosofia de la seva entitat difonent el comerç del barri, però alhora també es col.labora en donar suport a una altra entitat de l’Espirall.

I per la seva banda el president del club de futbol base Espirall-Les Clotes, Gregorio Rodríguez es mostra molt satisfet per l’acord de col.labotració, especialment perquè suposarà també avantatges pels seus socis. Rodriguez assenyala també de forma positiva l’acció conjunta amb Comerç Espirall que ajuda a fer barri.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.