Comerç Espirall | Comerç Espirall
comerç espirall, portal web de l'associació de comerciants del barri de l'espirall, a vilafranca del penedès
comerç, espirall, proximitat, vilafranca, associació, comerciants
15257
page,page-id-15257,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-7.8,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

La nostra associació

Més de 15 anys de Comerç Espirall

Creada el 1999, la Unió de Botiguers i Comerciants de l’Espirall va néixer de la necessitat de donar una resposta col·lectiva a les noves formes comercials i al canvi d’hàbits que s’estaven produint entre els consumidors. Amb l’objectiu de destacar els valors del comerç de proximitat, es van començar a desenvolupar diferents campanyes de dinamització comercial i es va apostar per la professionalització del sector. L’entitat va gaudir d’un important impuls l’any 2008 gràcies al Projecte d’Intervenció Integral del Barri de l’Espirall.

Actualment disposem d’una xarxa amb una seixantena d’establiments dels sectors més diversos, que destaquen per oferir als seus clients una atenció personalitzada, primeres marques a un preu ajustat, qualitat, experiència i professionalitat. Des de Comerç Espirall fidelitzem els nostres clients mitjançant campanyes de dinamització comercial, activitats al barri i accions promocionals. Alhora defensem els interessos del comerç del nostre barri davant les administracions públiques i col·laborem amb altres organitzacions empresarials.

Amb el suport de:

ajuntament de Vilafranca