Comerç Espirall | endevina-la, joc d'enginy i llengua als comerços de vilafranca
endevina-la, joc d'enginy i llengua als comerços de vilafranca
comerç, Vilafranca, llengua, endevina-la, català, jeroglífic
99992185
single,single-post,postid-99992185,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
Endevina-la! joc d'enginy i llengua als comerços

09 maig 13 comerços de l’Espirall participen a l'”Endevina-la!”

Del 9 al 31 de maig, un total de 39 comerços de Vilafranca participen a l’Endenvina-la! un joc d’endevinalles organitzat pel Servei de Català de Vilafranca i de l’Alt Penedès. Els establiments de l’Espirall que col·laboren en aquesta iniciativa per fomentar l’ús del català són:

 

Cadascun d’aquests establiments té un jeroglífic al seu aparador que cal resoldre amb enginy. Un cop l’hagin endevinada, els participants han d’entrar al comerç, demanar la butlleta de participació, anotar-hi la resposta i deixar-la a la mateixa botiga.

cartell mostra endevina-la

Exemple d’un joc d'”Endevina-la”

 

El dia 13 de juny, a les 11 h, al Servei de Català de Vilafranca i de l’Alt Penedès, es farà el sorteig públic per conèixer-ne els guanyadors. Hi haurà dos premis, un que se sortejarà entre tots els participants i un altre per la persona que encerti més endevinalles. Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

No Comments

Post A Comment